12 Ocak 2015 Pazartesi

Ukash kar nasıl satın alınır

Ukash ön ödemeli kart şifrelerini satın almak artık çok kolay. ukash günümüzde online alışveriş sitelerinde, oyun sitelerinde ve bunun gibi bir çok Ukash logosununu gördüğünüz sitelerde geçerlidir.

Güvenliğinizi riske etmeden bilgilerinizi vermeden kar sahibi olabilirsiniz.
Ukash kartın kullanılmasından önce kredi kartı ile yada havale ile sanal alışverişlerde bilgileriniz üçüncü kişilerin eline geçmekte idi. Ukash ile artık bu sorun ortadan kaltı.Öncelikle.kart satın almak istediğinizde, güvenli yasal ukash kart satan bir internet sitesine  giriniz, sizler için farklı seçeneklerde sunulmuş miktardaki kartlardan bütçenize göre tercih edip müşteri temsilcileri ile irtibata geçebilirsiniz. dilerseniz telefon dilerseniz de canlı destek hatlarından yardım alabilirsiniz. size yöneltilen banka hesap numarasına paranızı havale edip anında 19 haneli Ukash kart şifrenizi,mail cep mesaj gibi yollardan alabilrsiniz.

Ödeme koşullarında bi endişeniz olmasın çünkü iban no ile yapacağınız havale eft  k.kartı ödemesi gibi yollarda,satıcı firma bilgilerini görebilir bu nedenle güvenli olan bu alışveriş lerde dolandırıcılık gibi sıkıntılar yaşamazsınız.havaleniz anında hesaba geçer ve iki dakikada işleminiz gerçekleşir.şifrenizi alırsınız ve güvenli bir şekilde alışverişe başlarsınız...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder